Hvor lykkelig er du?

Kan du oppleve mer lykke og velvære i livet ditt? Kan dette gjøre at du blir friskere og mer velfungerende? Kan det gi deg mer energi og større effektivitet? Kan det gjøre at du blir et bedre menneske for dem du velger å bry deg om?

Svaret på disse spørsmålene er som regel JA.   Det sier jeg fordi jeg har jobbet i 25 år med  å veilede mennesker som IKKE var lykkelige.  Jeg er utdannet i psykologi, og jeg vet forskjellen på sykdom som angst og depresjon kontra normalt fravær av lykke, glede og velvære.  Jeg er ikke psykolog, men har 4 års utdanning i arbeids og organisasjonspsykologi fra Universitetet i Bergen.  Jeg har i tillegg tatt spesialutdanning i personlighetspsykologi, coaching og positiv psykologi.  Jeg har jobbet med alt fra toppledere i næringslivet til langtids arbeidsledere og narkomane. Noen har mål de skal nå – de skal lykkes med noe. Andre har vært ”friske”, men livstrett og sliten, uten at de helt forsto hvorfor.  Jeg har sett lykken deres vokse og livsgleden blomstre.  Sinte har blitt blide, trette har fått krefter, triste har blitt gladere. 

Jeg har skrevet sanger fra jeg fikk gitar som konfirmant.  Jeg fikk tilbud om platekontrakt som 19 åring, men takket nei.  Jeg ville ikke se livet fra en scene, tenkte jeg.  Jeg ville leve livet, skrive om det jeg har opplevd og gi ut plate før jeg var 60.  Da ville jeg ha mye å dele, tenkte jeg den gang.  Nå har jeg passert 60.  Jeg skriver stadig nye sanger, og synger med stor glede.  

Jeg skriver også OM glede – på www.glede.net. Der får du tilgang til e-kurs med arbeidsoppgaver og plan for hvordan du blir med lykkelig.

Velkommen til et lykkeligere liv!