deMotiverte spiller på PlenAir festivalen på Herdla. Fv. Jan Øystein Dyblie (gitar), Nicolay Leganger (vokal/gitar), Joan Bruland (bass). Bak Nicolay sitter Stian Jacobsen (trommer)
  • https://www.facebook.com/nicolaylegangers
  • https://www.linkedin.com/in/nicolayleganger/
  • Skriv ut
deMotiverte på PlenAir festivalen, Herdla.
deMotiverte fra venstre: Jan Øystein Dyblie (gitar), Nicolay Leganger (vokal/gitar), Joan Bruland (bass). Bak Nicolay sitter Stian Jacobsen (trommer) .

FIND ENGLISH TRANSLATION OF THIS PAGE HERE.

deMotiverte er musikere som liker alle typer rock, og ellers hører på country, jazz, funk pop og blues. Når vi spiller sammen er det for å få frem Nicolay Leganger sine tekster og melodier som vi er blodfan av. Det er rett og slett ikke noen andre låter vi heller vil at folk skal høre. Spesielt de nådeløse kritiske og ironiske låtene, der han harselerer med seg selv, de fleste andre og samfunnet. Det kan virke som han vil redde verden. Vi andre er både motivert og demotivert. Men vi skjønner hva han vil.

Nicolay sin musikk høres helt annerledes ut på CD enn når vi spiller sammen. Det kan du sjekke ut på youtube, hvis du hører Gi meg mer slil vi spiller den, og slik den er under den bisarre musikkvideoen der det er 50 mennesker som spiller og synger.

Stian og Johan spiller også i andre band. Utenom musikk jobber Johan med IT, Stian med musikkproduksjon, Jan Øystein er handy altmuligmann, og Nicolay snakker med folk. Vi har hørt han snakke med seg selv og.

Hilsen deMotiverteDownload empty poster for Nicolay Leganger og deMotiverteLast ned

Vi har spilt sammen siden 2015.

Foto: Last ned Plakat for Nicolay Leganger og deMotiverte
  • https://www.facebook.com/nicolaylegangers
  • https://www.linkedin.com/in/nicolayleganger/
  • Skriv ut
Last ned Plakat for Nicolay Leganger og deMotiverte