Lars Martin Myhre i Athlethic Studio 

Skrevet av Lars Martin Myhre: 

«Jeg har en sterk og god intuisjon som jeg har stor tillit til, men jeg må innrømme – i etterpåklokskapens nådeløse, skarpe lys – at det har hendt at jeg har gått på en smell. 

Jeg ser også på meg selv som en fordomsfri person, men også det har vist seg å være en sannhet med modifikasjoner: 

I januar 2015 befant jeg meg på et seminar sammen med gode kolleger, da jeg oppdaget en ny, sjelden plante i Guds låtskriverherbarium – en bergenser med røde bukser og oransje mac. Han kalte seg Nicken, var bl.a. coach og på visittkortet titulerte han seg med lykkolog. Lykkolog! Min bullchit-radar gikk rett i C-dur. 

Senere på kvelden skulle imidlertid min oppskrytte intuisjon og påståtte fordomsfrihet få seg en real kilevink: Under en sekvens med ”åpen mikrofon” entret Lykkeliten scenen med sin gitar og sang en sang som satt meg helt ut – en aldeles nydelig låt, både tekst og melodi, og så følsomt og troverdig framført at mine motforestillinger forsvant som dugg for solen, i motsetning til tårene som forble i øyekroken.I baren etterpå, beruset av ærlighetens sødme (og litt øl), tok jeg tak i Lykkenicken og tilsto min brøde. Jeg ble øyeblikkelig tilgitt, noe som ble starten på et strålende samarbeid om hans nye plate. 

Han kaller seg forresten ikke Nicken lenger. Han heter Nicolay Leganger og har nylig spilt inn en plate 
han kan være veldig stolt av.»

  • facebook
  • linkedin
  • Skriv ut
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • Gmail
  • Tumblr
Martin Myhre og Nicolay Leganger i studio i 2016

Pin It on Pinterest